Segítsünk! Sok kicsi sokra megy!

2022.04.27 20:25

Tisztelt Szülők, Iskolabarátok! Kedves Gyerekek!

     Nehéz időket éltünk meg a járványhelyzet miatt. Mindannyiunkat próbára tett a bezártság, a sok velejáró nem mindennapi stressz, aggódás, betegség.  Most, hogy próbálunk visszazökkenni a régi kerékvágásba és végre újra érezzük, hogy élünk, nem múlhat el úgy nap, hogy ne adnánk hálát azért, hogy gyermekeink egészségesek, iskolába járhatnak, normális körülmények között tanulhatnak, s mi, felnőttek is élhetjük tovább dolgos hétköznapjainkat. Sokan szeretnének a mi helyzetünkben, helyünkben lenni! Különösen azok a kisgyermekes anyukák, akik Ukrajnából menekülni kényszerülnek a háborús állapotok miatt.

    Kéréssel fordulunk mindannyiukhoz. Szülői kezdeményezésre gyűjtést szervezünk péntekenként a Dunaszerdehelyen elszállásolt ukrán kisgyermekek és anyukáik részére. Az iskolánkban összegyűjtött adományokat minden pénteken Fodor Veronika és csapata kézbesíti a dunaszerdahelyi Szivárvány Fejlesztő Központnak. A Központ fogadja és továbbítja az adományokat azoknak az ukrán anyukáknak és gyermekeiknek, akikkel konkrét kapcsolatban állnak.

Önök jó emberek! Már többször bizonyították emberségüket. Kérjük, olvassák el, mire van szükségük ezeknek az anyukáknak, gyerekeknek, és ha módjukban áll, segítsenek! Sok kicsi sokra megy!

Köszönjük!

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.