Tesztelés 9 - érzések, gondolatok

2012.03.03 09:55

 

 

 Már csak pár nap és itt a Tesztelés 9, amikor az ország összes alapiskolájában felmérik a kilencedik évfolyam diákjainak tudását magyar nyelv és irodalomból, szlovák nyelv és irodalomból és matematikából. Végzőseink így éreznek, gondolkodnak a nagy nap előtt:

Mint minden évben, most is nagy próba előtt állunk mi, kilencedikesek: 2012. március 14-én nekünk is át kell esnünk a próbán, igyekeznünk kell a legjobb tudásunk szerint megírni a szintfelmérő tesztet. Ahogy egyre közeledünk az időponthoz, mindenki egyre feszültebb, persze akadnak köztünk olyanok is, akiket látszólag még hidegen hagy a felkészülés. Remélem, minden rendben lesz, addig is ismétlünk, tanulunk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. (Zlatarits Anett)

A Teszteléstől nem nagyon izgulok, mert amit eddig tudtam, egy kis ismétlés után is tudni fogom. Persze készülök rá és a maximumot szeretném kihozni magamból. Remélem, sikerül. (Sarka Roman)

Én egy kicsit félek, hogy milyen lesz, de nem stresszelem túl magam, próbálok sokat pihenni, ismételni. (Németh Anikó)

Már szeptembertől készülünk, tanulunk és ismétlünk, hiszen a tesztlapon az 5-9. évfolyam tananyagából bármi lehet. A legjobban a matektól félek, a magyartól és a szlováktól nem annyira. Remélem, hogy jól sikerül, hiszen ebből a tesztből kiderül, hogy mit tudok. (Csibrányi Krisztina)

Így, a Tesztelés előtt másfél héttel nagyon izgulok. Tudom, nem szabadna feleslegesen stresszelni előtte, de úgy érzem, semmit sem tudok. Persze, ez nem igaz, hiszen tanáraink is mindent megtesznek értünk, hogy kellőképp felkészüljünk, s mi szeretnénk bebizonyítani, hogy ez mind nem volt hiábavaló... (Szeif Éva)

Közeleg a Tesztelés. Nagy próbatételt kell kiállnunk magyar és szlovák nyelvből, matematikából. Azt hiszem, hogy mindenki a matematikától tart a leginkább. Remélem, nincs okunk a félelemre, és jó eredményeket fogunk elérni. (Kozma Renáta)

Két hét választ el a nagy naptól. Nem félek tőle. Lesz, ami lesz, de azért kicsit izgulok. Lényegében nem kell pánikba esni, csak egy egyszerű dolgozatnak kell felfogni. Ezt a maradék két hetet ismétléssel fogom tölteni. Remélem, sikerül a legjobb formámat hoznom, és jól teljesíteni. (Schvikker Alexandra)

Az igazat megvallva, nem nagyon várjuk ezt az eseményt. Legszívesebben meg sem írnánk, pedig rengeteget készülünk rá. Az év eleje óta heti két órában csak a monitoros órákra összpontosítunk. Bízom a legjobbakban. (Takács László)

Két dolog, ami nem tetszik a Tesztelésben: az egyik, hogy szlovákból csak 50 percet kapunk a megoldásra, és hogy a magyart írjuk legelőször, nem a matekot, amitől tartok. Bár tudom: NEM SZABAD IZGULNI! (Mészáros Benjamin)

Sok ismétlés és tanulás van a hátam mögött. Egyenlőre még nem izgulok. Ugyanolyan érzések vannak bennem, mint máskor. Talán majd akkor ébredek rá az izgalomra, amikor elém teszik a tesztlapot... (Fekete Mónika)

 

Kedves Kilencedikeseink!

Ezúton kívánunk Mindnyájatoknak sok erőt, kitartást és szerencsét!

Bízunk Bennetek!

Sok szeretettel:  a tanári kar J

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.