Természetiskola 2018

2018.06.17 22:11

   

    2018. június 10-15. között harmadikos és negyedikeseink a csodaszép Jasnán töltöttek el egy élménydús, vidám természetiskolás hetet.

    A szépen felújított Liptov Hotel adott otthont a kis táborlakóknak. Tanulóink amellett, hogy a meseszép tájban gyönyörködtek, bebarangolták a tábor környékét.

 Sokat túráztak. Bejárták a Verbőci- és a Csorba-tó környékét. Sétáltak a régmúlt időket felidéző pribylinai skanzenben. Megszelídítették  Chopok vassárkányát, barlangásztak, kézműveskedtek.  Ha nem túráztak és kirándultak, a szálláshelyük tágas játszóterén szórakoztak, ahol lehetőségük volt focizni, tollaslabdázni, sakkozni, hintázni, asztaliteniszezni. A mini kézműves foglalkozások alatt színes papírból készítettek jókedvű figurákat, az ügyeskezűek pedig gyöngyből fűztek mutatós fülbevalókat és karkötőket. Nagy sikert aratott a Verbőci - tónál kiépített akadálypálya is, amit mi, csak NINJA WARRIOR pályaként emlegettünk.

    Nagyon bulis hangulat uralkodott a táncos estéken, vidám énekszó kísérte a túrákat... Összetartó, remek csapattá forrtunk össze a tábor végére. Boldogan tapasztaltuk, hogy mindenki jól érezte magát a kirándulás alatt. Szorosabbá váltak a baráti kapcsolatok, rengeteg lehetőség nyílt egymás megismerésére. 

    Köszönjük Tomanovics Gyuri bácsinak, a mi lelkes és jófej buszsofőrünknek a balesetmentes, kényelmes utazást és  tettre kész nővérkénknek, Vég Zsuzsa néninek az állandó készenlétét és rutinos segítségét.

    EZ ITT A REKLÁM HELYE! Az iskolaújság soron következő számában érdekes és mókás élménybeszámolókat olvashattok a természetiskoláról! Ki ne hagyjátok!!! :)

Minden kis táborlakónak boldog vakációt kívánunk!

Enikő, Natasa, Andrea tanító néni

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor