Tájékoztató

2023.02.09 20:00

Tisztelt Szülők! Kedves Iskolabarátok!

Az 595/2003 számú adótörvény lehetőséget ad arra, hogy ebben az évben is visszaigényelhessük adónk 2%-át. Ezért azzal a szándékkal szólítjuk meg Önöket, hogy használják ki ezt a kínálkozó lehetőséget a Nyékvárkonyi Móra Ferenc Alapiskola diákjai javára. A nyomtatvány kitöltése Önöknek csak pár perc, a diákok számára viszont nagy segítség. A szülőkön kívül szívesen fogadjuk családtagok, rokonok, jószándékú ismerősök, munkatársak felajánlását is.

    Az így megszerzett pénzt az iskola felszerelésének és berendezésének modernizálására, tanulmányi kirándulások támogatására, tankönyvek vásárlására, diákversenyek finanszírozására, higiéniai eszközök vásárlására, iskolán kívüli programok szervezésére (pl. gyermeknap, sítanfolyam, természetiskola, koszorúcska) szándékozunk felhasználni.

    Bizakodva fordulunk tehát Önökhöz, s reméljük, hogy igyekezetünk minél nagyobb körben megértésre talál. Engedjék meg, hogy egyben hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik az elmúlt időszakban ily módon is iskolánk támogatói voltak.

A szükséges űrlapok (Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby, Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti)  a weboldalunkról letölthetők itt: VYHLÁSENIE   POTVRDENIE

A kitöltött űrlapokat

2023. április 15-ig

kérjük leadni az osztályfőnököknél vagy az igazgatóságon.

Felmerülő kérdéseikre az alábbi telefonszámon adunk információt: +421 31 552 31 24.

 

Hálás köszönettel az iskola minden tanulója, pedagógusa, dolgozója

és az iskola mellett működő Szülői Szövetség nevében:

 

               PaedDr. Csóka Andrea                                                            Vég Zsuzsa

                   az iskola igazgatója                                                              a SZSZ elnöke

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.