Tájékoztató

2011.11.15 12:00

 

 

 

Tisztelt Szülők, Iskolabarátok!

 

             50 év nagy idő - mondják, és ez valóban igaz, főleg, ha értékes munkával eltöltött évekről van szó. Iskolánk épületében idén 50 éve folyik az igényes oktató-nevelő munka. Valószínű, hogy Önök közül is sok szülő, akár nagyszülő, nagybácsi vagy nagynéni koptatta gyerekként ennek az épületnek a lépcsőit, nőtt fel falai között. 

Milyen ajándékot is adhatnánk egy iskolának egy ilyen jelentős évforduló alkalmából? Hisz maga az épület már felújítva áll, de az iskolát nem is a falak teszik, hanem a benne tanuló, tanító, dolgozó emberek. Úgy gondoltuk, egy „saját név” lenne a méltó ajándék erre a kerek évfordulóra.

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy 2011. november 18-án a Szlovák Köztársaság Iskolaügyi Minisztériuma engedélyével iskolánk felveszi Móra Ferenc író nevét.

Úgy érezzük, hogy az egyszerű falusi szűcsmester fiának példája, aki tehetsége és szorgalma eredményeként vált elismert és szeretett íróvá, diákjaink számára is irányadó lehet.

Kérjük Önöket, támogassanak minket, hogy méltó módon ünnepelhessük meg ezt a fontos eseményt. E célból újítottuk fel a támogatói jegyeket, melyek megvásárlásával Önök hozzájárulhatnak az ünnepség színvonalas megszervezéséhez. (A jegy ára 3 €, megvásárolható az osztályfőnököknél.) A támogatói jegyek vásárlásán kívül módjukban áll élelmiszerrel (sós-édes sütemény, üdítő, ásványvíz, savanyúság...)

A felajánlásokat a következő időpontokban várjuk:

- a tartós élelmiszereket  november 16-án  7,50-től 14,00-ig várjuk az iskola épületében,

- a süteményeket, romlandó élelmiszereket pedig november 17-én fogadjuk 15,00-tól 17,00-ig a kultúrházban. 

Mindnyájuknak köszönjük az eddig nyújtott támogatást és segítséget, bízunk abban, hogy Móra Ferenc Alapiskolaként is együtt tudunk majd Önökkel dolgozni azokért, akik mindnyájunknak a legfontosabbak, a gyermekekért, tanítványainkért.

Támogatóink iskolánk faliújságán és itt a honlapon is folyamatosan fel vannak tüntetve, így is  szeretnénk megköszönni segítségüket.

 

                                                 Az iskola igazgatósága és tantestülete

Nyékvárkony, 2011 novembere

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor