Szülői bál 2020.

2020.02.27 22:37

„Összefogtunk,  mert közös a célunk:

Embert szeretne  nevelni  szülő, s pedagógus.

Menjünk együtt, kézen fogva, bár az út  göröngyös:

a gyermekben leljük együtt meg az igazgyöngyöt.”

        2020. február 22-én került sor az iskolánk mellett működő Szülői Szövetség jótékonysági szülői báljára.

Minden évben nagy izgalommal indulunk neki a bál megszervezésének, hiszen tudjuk, hogy ennek a bálnak több célja is van. Egyrészt közös szórakozási lehetőséget biztosít szülőnek, tanárnak, volt diáknak, iskolabarátnak egyaránt. Másrészt nemes küldetése a jótékonykodás, hiszen a bál teljes bevétele tanulóink javát hivatott szolgálni.

Ebben az évben igazán hatalmas lelkesedéssel és örömmel kezdtünk bele a bál körüli előkészületekbe, mert minden reményünket felülmúló volt az érdeklődés a rendezvényünk iránt, a belépőjegyek hetekkel a bál előtt elkeltek!

Jó érzés volt megtapasztalni azt is, hogy szülőtársaink lelkes csapata a múlt évhez hasonlóan, most is ügyesen besegített a bál előkészületeibe. Az újrahasznosítás jegyében kézzel készített, nagyon hangulatos teremdíszekkel varázsoltak provánszi idillt Szabó István és felesége Beáta precíz, a legapróbb részletekre is kiterjedő elképzelése szerint.

    Az idei bálon a zenét a REKVIZIT zenekar szolgáltatta. A nem hétköznapi menüt Horváth Ramon, a remek kiszolgálást Szabó István lelkes, segítőkész csapata biztosította. Nagyon örültünk, hogy a táncparkett az egész est folyamán tele volt jókedvű bálozóval, a Borsarok színes kínálata pedig elnyerte a résztvevők tetszését. 

    Hálásan köszönjük vendégeinknek, szülőtársaknak és iskolabarátoknak a részvételt!  Köszönjük, hogy a báli szezon alatt a mi rendezvényünket tekintették a szívükhöz legközelebbállónak és nálunk múlatták az időt!

     Bálozó szülőtársaink évről évre magasabb létszámban vannak jelen, ami nagyon pozitívan motivál bennünket!  Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a vendégeknek , akik jelenlétükkel megtisztelték a bált, de azoknak is, akik egyéni felajánlásokkal, tombola adományokkal, süteménnyel, önkéntes munkájukkal támogatták a rendezvényt!

Természetesen az idei bál sem jöhetett volna létre támogatók nélkül.


Köszönetünket fejezük ki:falunk Önkormányzatának, Gódány László Karcsa község polgármesterének nagyvonalú adakozásat, Mórocz Péter Karcsa alpolgármesterének, Hideghéty Ferencnek, Rácz Éva és családjának, Red Computersnek, Sk Glass, Bdecor Hobby, Csiba Szonyának, a szomszédos ausztriai támogatóknak és nem utolsó sorban önkéntes munkájukért: Szabó István és Beának, Sekk Henriettának, Simcsik Petrának, Antal Líviának, Fekete Renátának, Oravecz Mónikának,  Végh Andreának, Szerencsés Darinának, Szevecsek Mariának, Nagy Krisztinának, Vadkerti Katicának, Kecskés Szabó Évának, Matus Veronikának,  Kósa Dianának, Molnár Mónikának, Bögi Deniszának, Pataj Viktornak, Vég Balázsnak. 

      Ezúton köszönjük Bögi Deniszának, Nagy Csillának, Seveček Máriának, Szabó Istvánnak, Vadkerti Katalinnak, Végh Andreának  az előkészületekről és a bálról készített rengeteg fotót!

                                                                    Vég Zsuzsa, a Szülői Szövetség elnöke

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.