Szerencsésen elballagtak!

2021.07.05 10:09

    Egy rendkívüli tanévet zártunk, megpróbáltatásokban gazdagot. Nem is gondoltuk volna, hogy a tanév végét még együtt tölthetjük, de nagyon örülünk, hogy végül így alakult.

     2021. június 28-án végre hosszú idő után díszbe öltözött az iskola, végzős tanulóinkat búcsúztattuk. Gondosan előkészített iskolaudvar, nagyon frappáns ballagó osztályterem, megható pillanatok, virágözön, felcsendülő búcsúzó dallamok, büszke szülők, ünnepi beszédek, közös faültetés az elsősökkel, búcsúlufi-röptetés , ünnepi ebéd tette különlegesebbé ezt a nem mindennapi  szép ünnep et.


Kedves búcsúzó 9. osztály! 

          Nagyon szerettünk Benneteket! Az a kilenc/tíz év nyomot hagy mindannyiunkban! Nem mondjuk, hogy nem tudunk majd Nélkületek élni, de azért biztosan fura lesz, hogy nem látunk, hallunk Benneteket a folyosón, a szünetekben, érdekkörökön... De tudjuk, hogy nagyon ügyesek vagytok, és az új iskoláitokban is megálljátok majd a helyeteket!

               Búcsúzóul azt kívánjuk, hogy mindannyian találjátok meg az életben mindazt a szépet és jót, amiért küzdeni érdemes. Váljatok emberszerető, értelmes felnőttekké, hiszen tudjátok, a jövő most már a Ti kezetekben van, s Rátok vár, hogy szebbé, boldogabbá varázsoljátok. Bízunk Bennetek!

         Sok szeretettel búcsúzik Tőletek a Móra Ferenc Alapiskola minden tanulója, pedagógusa, alkalmazottja!

                           Utatokat szerencse kísérje!

 

Köszönjük a hetedik osztályosok udvardíszítését és a nyolcadik osztálynak az ötletesen előkészített ballagási osztálytermet, a kis  elsősöknek a szórakoztató elbúcsúztatást és a lufikat! 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor