Rendhagyó házi feladat honismeretből

2011.10.22 00:00

A 4. osztályos tanulók honismeret órán osztályfőnöküktől, Nagy Enikő tn-től egy falunkról szóló projekt elkészítését kapták házi feladatul. A megvalósításhoz felhasználhatták  az internetet, újságcikkeket, fényképeket.  Lehetett dolgozni önállóan, egyedül és csapatban is.  A feladat nem volt kötelező. A vállalkozókedvű  szorgos tanulók nagyon kreatívan oldották meg a feladatot. Született térbeli-, faliújság  és plakát formában elkészített munka. Hogy tetszett-e ez a fajta házi feladat, arról az illetékesek így nyilatkoztak:  


Méhes Rebeka: Én örülök, hogy Nyékvárkonyról kellet projektet készíteni, mert jobban megismertük a falut, ahol élünk. Egymás beszámolóiból  hallhattunk olyan dolgokat is, amit eddig nem is tudtunk. 
 
Schvikker Flóra: Ez a házi feladat a világon a legjobb volt. Sok erőfeszítésbe és munkába került. Némi segítséget a szülőktől is kaptunk. De a végeredmény gyönyörű lett!
 
Borbély Cintia: Szerintem nagyon sok sikeres munka készült. A többi osztály lehet, hogy irigyel bennünket, habár nem mindenki látta a munkákat. 
 
Petrik Viktória: Nagyon tetszett ez a házi feladat. Könnyen elkészíthető, érdekes. És nagyon szép lett az összes projekt.
 
Nagy Iveta: Szerintem ez nagyon jó házi feladat volt. Azért, mert a mi gondolatainkat raktuk össsze, hogy hogy nézzen ki. Nekem nagyon tetszett, mert többen is készíthettük, így összedolgozhattunk.

A munkákról készült képek itt megnézhetők.

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor