Mórás ötkarikás játékok

2019.10.29 15:05

        2019. október 28-án az iskolában sportnapot tartottunk, ahol a felső tagozat diákjai versenyeztek. A lustábbak inkább nem jöttek el erre a mozgalmas délelőttre. Először a folyosón gyülekeztünk, ahol a pedagógusok elmondták, hogy mi a terv. 

        Ezután az 5., 6. és a 7. osztályosok a tornaterembe mentek, hogy próbára tegyék magukat az egyes feladatokban. A 8. osztály a három kilencedikes fiúval együtt teljesítette a versenyszámokat.

    Akik a tornaterember voltak, azok kipróbálhatták a medicinlabda dobást, a teniszlabda adogatást. Akik a folyosón voltak, azok gyakorolhatták az ergométeres  evezést, amiben mindneki nagyon ügyesen teljesített. Később az osztályok cserélkeztek. A beválalósabbak kipróbálhatták a 2000 méteres evezési távot is. Végezetül mindenki a tornateremben gyülekezett, ahol akadálypályát teljesítettek, stafétabot átadásával. 

    Az ötkarikás játékok végén a pedagógusok lezárták a versenyzést, és mindenki mehetett haza. Egy héttel később oklevelet kaptunk, minden versenyszámban külön nyertest hirdettek.


     Érsek Lola, Hegedűs Zsófia, Csízik Nikoletta

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor