Kislabdásaink a regionális bajnokságon

2012.05.27 16:30

 

     Iskolánk tanulói nem csak a tanulásban, de a sportban is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Ügyes kézilabdásaink és sikeres atlétáink mellett a legkisebbek, a kislabdások is bátran bontogatják szárnyaikat. A „mélyvízbedobás” megtörtént  a  Dunaszerdahelyi Magán Szabadidőközpont által szervezett márciusi kislabdajátékok járási bajnokságán, ahol először léptek igazi versenypályára ifjoncaink.

 

 

 

 

 

 

     2012. május 25-én fejeződött be a Dunaszerdahelyi Magán Szabadidőközpont által szervezett kislabdajáték (kézilabda-kidobó) regionális bajnokságának versenysorozata, ahol 13 alapiskola -Vámbéry Ármin Alapiskola (Dunaszerdahely), Kodály Zoltán Alapiskola (Dunaszerdahely), Bartók Béla Alapiskola (Nagymegyer), Amade László Alapiskola (Bős), Nádszeg, Nyárasd, Alistál, Csilizradvány, Diósförgepatony, Egyházgelle, Aranyos, Lég, és a mi iskolánk- a Móra Ferenc Alapiskola (Nyékvárkony) -  fiú- és lánycsapatai mérték össze erejüket.

    A kis csipet csapat pénteken, a versenyről hazajövet, kipirult arccal, nagy örömmel, büszén lobogtatta meg az igazgató helyettes tanító nénink előtt az okleveleket és újságolta el a jóhírt: a fiúk a „2003 és annál fiatalabb” korcsoportban a 4. helyen, a lányok pedig a 7. helyen végeztek. Tegyük hozzá gyorsan azt is, hogy Ők voltak a legeslegfiatalabbak a mezőnyben.

A csapat tagjai:

Németh Erika (0.o.)

Horák Antónia (0.o.)

Kalina Krisztina (0.o.)

Tóth Jázmin (2.o.)

Nagy Oliver (0.o.)

Seveček Erik (1.o.)

Szerencsés László (1.o.)

Szerencsés Gergő (1.o.)

Oravecz Ádám (2.o)

Fekete Levente (2.o.)

A csapat edzője: Mgr. Bernáth Katalin

Gratulálunk Gyerekek! Ügyesek voltatok!

Kívánunk további szép sikereket!

     Utólag is köszönet a „kisegítőbrigádnak”: a Nagy szülőknek, Darina tanító néninek, Németh Anikónak, Fekete Emesének és Lelkes Dórának a zökkenőmentes napért. J 

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor