Kalandra fel!

2016.12.08 20:09

Tisztelt Szülők és Iskolabarátok!

Kedves Gyerekek!

 

    Így, karácsony közeledtén gondolkodóba esünk, mit is ajándékozzunk szeretteinknek, de akár mivel is lepjük meg magunkat. Szeretnénk egy értékes és érdekes  ajándékötlettel szolgálni Önöknek és Nektek.  

 

    Ismételten álmodtunk egy nagyot és úgy gondoltuk, hogy a téli időszakban is látogatást – kirándulásteszünk  Budapestre.

 

    Örömmel fogadjuk a már jól megszokott lelkes „kirándulós“ csapatot, de szeretettel várjuk az újakat, akár szülőket, nagyszülőket, rokonokat, barátokat, ismerősöket is.

 

Image result for tropicarium budapestA kirándulás során, a délelőtt folyamán célul tűztük ki Budapest „cápás állatkertjének“ (Tropicárium) megtekintését, melyben a világ minden tájáról érkező állatok hadával találja magát szemben a látogató, mint: aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, szabadon repkedő madarak, színes halfajok...., no meg a tengerek „nehézfiúinak“ számító cápák is lenyűgözik a közönséget.

 

Image result for dima karácsonyaA délután során pedig a Fővárosi Nagycirkuszban egy feledhetetlen élmény részesei lehetünk,  ahol DIMA KARÁCSONYA című klasszikus, fergeteges cirkuszműsora  kápráztat el majd minket.

Dima -  Ő a kis Dimitrij, Dima, aki karácsonykor varázslatos csodavilágot álmodik a porondra: egy olyan mesevilágot, ahol az elefánt táncra perdül, ahol gyönyörű fehér galambok szállnak a magasban, ahol a vadállatok megszelídülnek, és békében, harmóniában élnek az emberrel, ahol meseszép tündérek káprázatos tánca ünnepli a levegőben a fény születését.

Tökéletes teremtmény, szeme a végtelen mélység, a jövő tükre – tiszta, kíváncsi, érzékeny, nyitott a világ minden rezdülésére –, ő a gyermek.

 

A kirándulás időpontja: 2017. január 4. (szerda)

Ára:     gyerekeknek 15 éves korig 26 €,

felnőttek részére 30 €;

(Az ár tartalmazza az  útiköltséget,  a belépőjegyeket és balesetbiztosítást.)

Jelentkezési határidő: december 20.

 

A jelentkezők  (akár névre szóló)  ajándékutalvány formájában is, mintegy karácsonyi ajándék címen is megvásárolhatják a kirándulást, örömet, meglepetést varázsolva szerettei szívébe.

 

A gyermekek részére pedagógiai felügyelet biztosítva, valamint útlevél szükségeltetik.

 

 Jelentkezni lehet személyesen vagy telefonon: Polácsek Mária igazgatónőnél, valamint 

Bíró Laura tanító néninél (0910/987596)

 

KALANDRA FEL!

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor