Két legyet egy csapásra! :)

2017.04.27 20:36

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nyolckor a bárkán

2017. április 26-án alsó tagozatosaink Ulrich Hub kortárs német szerző Nyolckor a bárkán c. lebilincselő mesejátékát tekintették meg a Jókai Színházban.  

„A mesejáték egy bibliai példázatból indít: Isten látva, hogy a világ, amit alkotott milyen mélységesen elaljasult, úgy döntött elpusztítja teremtményeit. Az özönvíz kezdetén indul a történet, melynek főszereplője három pingvin. 
Napok óta reménytelenül és megállíthatatlanul ömlik az eső. Egyszer csak megjelenik a Galamb, s megmagyarázza a kialakult helyzetet, s mivel minden fajból két állat túlélheti a katasztrófát, két hajójegyet ad át a csodálkozó madaraknak. Igen ám, de a pingvinközösség háromtagú, így nem marad más lehetőség, mint felcsempészni a hajóra az egyébként antiszociális, morgós harmadikat. A mese nagyon kedves és emberi hangon mesél barátságról, hűségről, felelősségről. „  /internet/

    A színházi élmény mellett Komáromban még egy szórakoztató program színesítette az alsósok délelőttjét: az Olympic  Center hatalmas Játszóházában egy óriási tombolás.  :)

   

 Szuper volt ez a délelőtt! 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor