Iskolaszépítő családi délelőtt

2016.05.22 19:20

    

    Egységben az erő! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a nagy embersereg, aki 2016. május 21-én szabadidejét nem kímélve részt vett a Szülői Szövetség "Tegyük szebbé iskolánk környékét!" c. családi délelőttön. Több, mint hetven tettre kész anyuka, apuka, nagymama, barát, tanár, szomszéd kicsi és nagydiák szépítette lelkesen az alapiskola udvarát.

    Csodaszép virágágyások, új facsemeték, örökzöldek, gumiabroncsból készült udvari ülőkék, virágágyások díszítik ezután az iskola udvarát. A helyi Önkormányzatnak köszönve kényelmesebb és biztonságosabb parkolóhellyé alakult az iskola előtti utcaszakasz is. 

    A munka után a dolgos kis csapat jóízűen lakmározta az ínycsiklandó gulyást. Köszönet Gódány László karcsai polgármester úrnak a "belevalóért".    

    Ezúton is nagy köszönet és tisztelet a Szülői Szövetség vezetőségének a nagyszerű kezdeményezésért, a helyi Önkormányzatnak, minden jelenlévő szorgos és nagyon lelkes munkájáért. Köszönjük azoknak a segítségét is, akik anyagi, vagy egyébb hozzájárulással segítették a rendezvény sikerét.  

Megj: A kép nem teljes...

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor