Iskolaszépítő családi délelőtt

2016.05.17 06:33

  Tisztelt Szülők, Tanárok, Diákok!

    Egész évben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy óvjuk környezetünket és lehetőségeinkhez mérten tovább szépítsük azt.

    Ennek érdekében szeretnénk buzdítani kicsit és nagyot egyaránt, hogy kapcsolódjon be a "Tegyük szebbé iskolánk környékét!" elnevezésű kezdeményezésünkbe, amelyre 2016. május 21-én 9:00-tól kerül sor a Móra Ferenc Alapiskola udvarán.

    Az akció célja, hogy közösen vegyük ki részünk az iskola udvarának és környezetének szebbé tételében, s töltsünk el együtt egy kellemes délelőttöt. 

    Szeretnénk színesebbé varázsolni az iskola udvarát, lehetővé tenni a biztonságos parkolást, a bejárást az iskolába főleg az esőzések ideje alatt, s egy korszerű bicikliállványt az iskolaudvarra.

    A Szülői Szövetség nevében hálásan köszönöm a Jótékonysági Banyabál, valamint a nyékvárkonyi és a karcsai Önkormányzat, szülők, iskolabarátok nemeslelkű felajánlásaiból befolyt jelentős összeget, amelyet az iskolai környezet szépítésére és tanulói programok támogatására szeretnénk fordítani. 

    A családi programra szívesen fogadunk örökzöldeket, évelő virágokat, s mindennemű felajánlást, amivel, ha csak egy kicsit is, de szebbé sikerül varázsolni iskolánk udvarát.

    Sok szeretettel várunk minden iskolaszépítő,

kifogásokat nem kereső,

ténylegesen segíteni akaró kicsit és nagyot! 

 

                        Tisztelettel: Vég Zsuzsa, a SzSz elnöke

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.