Felhívás

2016.04.10 14:04

 Tisztelt Szülők, Iskolabarátok!

    Az 595/2003 számú adótörvény lehetőséget ad arra, hogy ebben az évben is visszaigényelhessük adónk 2%-át. Ezért azzal a szándékkal szólítjuk meg Önöket, hogy használják ki ezt a kínálkozó lehetőséget a Nyékvárkonyi Móra Ferenc Alapiskola diákjai javára. A nyomtatvány kitöltése Önöknek csak pár perc, a diákok számára viszont nagy segítség. A szülőkön kívül szívesen fogadjuk családtagok, rokonok, jószándékú ismerősök, munkatársak felajánlását is.

    Az így megszerzett pénzt az iskola felszerelésének és berendezésének modernizálására, tanulmányi kirándulások támogatására, tankönyvek vásárlására, diákversenyek finanszírozására, higiéniai eszközök vásárlására, iskolán kívüli programok szervezésére (pl. gyermeknap, sítanfolyam, természetiskola, koszorúcska) szándékozunk felhasználni.

    A Szülői Szövetség pénztárosának, Bögi Denisának jóvoltából betekinthetünk a Szövetség 2015-ös elszámolásába: bevételek és kiadások 

    Bizakodva fordulunk tehát Önökhöz, s reméljük, hogy igyekezetünk minél nagyobb körben megértésre talál. Engedjék meg, hogy egyben hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik az elmúlt időszakban ily módon is iskolánk támogatói voltak.

   Az űrlap ( Vyhlásenie  o poukázaní sumy do výšky 2%) és a kitöltéshez szükséges útmutató letölthető és sokszorosítható. A kitöltött űrlapokat leadhatják az osztályfőnököknél vagy a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál legkésőbb 2016. április 20.-ig.

Letölthető dokumentumok:

Útmutató

Vyhlásenie

Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov

    Felmerülő kérdéseikre az alábbi telefonszámon adunk információt: 031/5523124

    Köszönettel az iskola minden tanulója, pedagógusa, dolgozója és az iskola mellett működő Szülői Szövetség nevében:

               Mgr. Polácsek Mária                              Vég Zsuzsanna

                   az iskola igazgatója                              a SzSz elnöke

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.