Felhívás

2012.02.12 18:48

2%

Tisztelt Szülők, Iskolabarátok!

 Az 595/2003 számú adótörvény lehetőséget ad arra, hogy ebben az évben is visszaigényelhessük adónk 2 %-át. Ezért azzal a szándékkal szólítjuk meg Önöket, hogy használják ki ezt a kínálkozó lehetőséget a Nyékvárkonyi Móra Ferenc Magyar Tannyelvű Alapiskola diákjai javára. Engedjék meg, hogy egyben hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik az elmúlt időszakban ily módon is iskolánk támogatói voltak.

A felajánlás nem jelent semminemű többletkiadást. Az eltelt 2011-es év folyamán az alkalmazottaknál a munkaadó folyamatosan levonta a bérből eredő adót, átutalta azt az illetékes adóhivatalnak.

Most lehetőség van arra, hogy az adóhivataltól  a befizetésünkből a 2%-ot visszaigényeljük, és annak felhasználásáról az állam helyett mi, saját magunk dönthessünk. A jogi személyek (vállalkozók) ezt egyénileg tehetik meg.

Az így szerzett összeget természetesen az iskola fejlesztésére kívánjuk fordítani. Szándékunk az iskola felszerelésének és berendezésének modernizálása, a gyakorlói konyha kialakítása.

Biztosítjuk Önöket, amennyiben a falu fiatalságának fejlődését kívánják támogatni, hogy ez semminemű többletmunkát, nehézséget nem fog jelenteni. Az iskola hasonlóan az elmúlt évekhez, igény szerint felvállalja az adminisztrációs teendők elvégzését. Amennyiben Önöknek megfelel, akkor saját maguk is lebonyolíthatják az átutalást az alábbi adatok kitöltésével:

 

A fogadó szervezet adatai / Obchodné meno alebo názov: Nadácia FOR PROVISION

Cím / Sídlo:  Hlavná 21, 929 01 Dunajská Streda

Právna forma: Nadácia

Identifikačné číslo prijímateľa / IČO:  37843681

             A szülőkön kívül szívesen fogadjuk családtagok, rokonok, jószándékú ismerősök, munkatársak felajánlását is.

 Bizakodva fordulunk tehát Önökhöz, s reméljük, hogy igyekezetünk minél nagyobb körben megértésre talál.

 

Köszönettel az iskola minden tanulója, pedagógusa és dolgozója nevében:

                                Polácsek Mária, igazgatónő

 

Felmerülő kérdéseikre az alábbi telefonszámon adunk információt: 5 52 31 24

Nyékvárkony, 2012. február 10.

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor