Falusi portya - osztálykirándulás - 0. évfolyam

2011.07.06 01:13

 

        2011. június 21-én kis csapatunk nagy útra indult. Végig kutyagolva Nyék utcáin a mondhatni sivatagi forróságban, lelkes dalolászás közepette érkeztünk meg Balázs bácsi farmjára, a Bali farmra.

        A házigazda korhű viseletben, fülig érő szájjal fogadott bennünket. Izgalmas délelőtt várt ránk: teknőc-etetés, agytágító előadás a régi, honfoglaláskori időkről, szokásokról, életről. Nahát, a jurta sátor igazán érdekes volt belülről! Na, de a lovak: Táltos és Bese! Csodaszépek és nagyon okosak! Balázs bácsi megmutatta, hogyan lovagol, vágtázik egy harcos a lován. Majd kicsattantunk az örömtől, amikor meghallottuk, hogy mi is lovagolhatunk! Fantasztikus volt! Aztán előkerültek az íjak és Balázs bácsi segítségével íjászkodtunk is egy kicsit. Hihetetlen, milyen gyorsan röpül az idő a Bali-farmon! Búcsút intve a farmnak a kanális part felé vettük utunkat, és a rétre gyalogoltunk, ahol elfogyasztottuk maradék tízórainkat és önfeledten játszottunk. A Relax gyorsbüfénél ebédeltünk, és osztálykirándulásunk méltó befejezéseként egy jót fagyiztunk.

Kicsit fáradtan, de annál inkább jókedvűen, egy csomó élménnyel gazdagodva indultunk haza.

        Ezzel a kirándulással méltán bizonyította kis csapatunk, hogy nem kell messzire utazni ahhoz, hogy valaki jól érezze magát! A napról készült képek itt megtekinthetők.

                                                                                                                                      a nulladik osztály

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor