Beszámoló az 1. nyári napközis táborról

2015.10.08 20:35

    2015 július első két hetében 

Nyári napzis bor vette kezdetét iskolánkban. Ez volt az első. Tizenegy kis gyerkőc napját igyekeztünk vidámmá, mozgalmassá, érdekessé, izgalmassá, szórakoztatóvá varázsolni a nyári szünidőben.

    A   tábor   ideje alatt volt részünk rettentő kánikulában, és didergős napokban. Nagyon gazdag és színes programmal készültünk. Délelőttönként a kreativitásunkat fejlesztettük: sógyurmáztunk, kavicsot festettünk, gipszöntvényeket színeztünk, gyöngyöt fűztünk. Egy alkalommal birtokba vettük az iskola gyakorló konyháját is, ahol ízletes muffinokat sütöttünk. Az egyik  délelőtt a szomszéd falu asztalos műhelyében ismerkedtünk a bútorkészítés fortélyaival.  A Bado parkban fergeteges napot töltöttünk és hazafelé még a hűsítő fagyizás  is plusz mosolyt csalt mindannyiunk arcára. A helyi futballpályán a labdarúgás technikáját tanulhattuk el, és bizony sikerült a focicsapatot is bővíteni az iskola, és a falu javára.

    Köszönettel tartozunk a helyi óvoda igazgatóságának , és az ott dolgozó szakács néniknek a kedvességért és az ízletes ebédekért.

    Köszönet továbbá Mgr. Szerencsés Darinának, Mgr. Szeif Beátának, Mgr. Méhes Gergelynek és az egyházkarcsai  Multik – RG s.r.o. asztalosműhelynek, hogy közreműködésükkel még színesebbé tették a táborozó csapat napjait.

 

Bc. Nagy Csilla

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor