Év végi jutalomkirándulás - 1. rész

2013.06.05 20:00

    Bármilyen hihetetlen is, már csak egy hónap, és véget ér a 2012/2013-as tanév. Így visszagondolva bátran kimondhatjuk, eseményben, rendezvényben, megmérettetésben gazdag évet zárunk. Köszönhető ez a siker tanulóink tehetségének, tettrekészségének, kitartásának, szorgalmának, versenyszellemének.

    Iskolánk igazgatósága egész évben figyelemmel kíséri diákjaink mindennemű aktivitását a kultúra, sport, művészet, természettudomány terén. Támogat, együtt izgul és örül a gyermekek sikerének, barátként segít a kudarcok feldolgozásában, s az iskolai év végén a legügyesebb, legaktívabb tanulók munkáját jutalomkirándulással hálálja meg.

    Ebben az évben az anyanyelvi, ének- és képzőművészeti versenyeken sikeresen szereplő tanulóink érdemelték ki ezt a megtiszteltetést. Jutalmul 2013. június 4-én a Duna Menti Tavasz színes műsorán vettek részt, amit egybe kötöttek egy kis torkoskodással, városnézéssel. Jókedvűen és élményekben gazdagon tértek haza a kirándulásról.

    Az igazgatóság a sportban kiemelkedő diákjait is figyelemmel kíséri. De, hogy számukra milyen jutalommal készül, még maradjon egy kis időre titok! 

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.