Dalos pacsirtáink karácsonyváró koncertje

2018.12.18 23:19

"Tudod te, mi a zene? 

Isten parányi emlékeztetője az embernek, hogy nem az ember az egyetlen csoda ebben az univerzumban.

A zene harmonikus kapcsolat minden élőlény között, még a csillagok között is..."

                                                  August Rush

   Dalos pacsirtáink gyönyörű karácsonyi koncertje csendült fel december 17-én iskolánk emeleti folyosóján szülőnek, barátnak, ismerősnek, zenebarátnak.  A közel egy órás örömzenélés lelket simogató versekkel, mulattató kis anekdotákkal volt megfűszerezve.    

A nyolc éve töretlenül működő szakkör egyre népszerűbb tanulóink körében. Nagy örömünkre minden évben nő a taglétszám, jelenleg 43 tanuló látogatja, az elsőstől a végzős tanulóig.

 A csapat zenekedvelő, jókedvű kis társaság, sok ügyes és jóhangú tehetséggel, akik nagyon kitartóak és kaphatók bármire, ami a zenével kapcsolatos. Van, aki az éneklés mellett önszorgalomból megtanult xylofonon, gitáron játszani, de többen zongorára is járnak közülük. Állandó résztvevői a népdalversenyeknek, iskolánk tehetségkutató házi versenyének. De lelkesen csillogtatják meg hangjukat a falu rendezvényein is.

 

        Boldogan és elégedetten pihennek meg egy kicsit a koncert után, de jövőre nagy erőbedobással folytatják tovább a próbákat, hiszen január-február körül indul az „Ez a Te napod!”- házi versenyünk új évada, a Bíborpiros Szép Rózsa Országos Népzenei Vetélkedő, és tavasszal édesanyáinkról sem szeretnének megfeledkezni.

Gratulálok és nagyon büszke vagyok Rátok! 

Csak így tovább jövőre is!

Áldott ünnepet mindnyájunknak!

                                                                                                               Végh Andrea, a Pacsirták vezetője

 

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.