Csillagok születtek!

2022.02.25 19:06

    2022. február 25-én, a tavaszi szünet előtti utolsó napon másodikosaim "Csillag születik"  tehetségkutató osztályversenyen mérették meg magukat.

    Már nagyon vártuk mindannyian ezt a csodanapot, hiszen a járványügyi intézkedések miatt sajnos eddig nem igazán kerülhetett sor semmilyen ehhez hasonló eseményre az iskolában. Így érthető, miért voltunk már napokkal a  verseny előtt is teljes extázisban!

     Az osztályversenyre titokban lehetett készülni, a napi tanulás mellett. Mint kiderült, lázas készülődésben telt ez az időszak, hiszen izgalmas és egyben nagyon színvonalas produkciók születtek alatta.

    A képzeletbeli színpadon ügyes zongorista, versmondók, énekesek, sportolók, táncosok, rajzosok, nagyszerű projektmunkák – előadások váltották egymást. S ahogy az ilyen versenyeken lenni szokott, a zsűri sem hiányozhatott, aki minden produkciót külön értékelt és pontozott. Az ötletgazdag, sokszínű műsorszám teljesen elbűvölte a zsűrit, de bátran kimondhatom, hogy a gyerekek egymást is meglepték a produkcióikkal.

        A délelőtt másik felében egy önfeledt farsangi osztálybuliban roptuk a táncot kifulladásig.

    Ez a fantasztikus, eseményben gazdag délelőtt nagyon sokáig megmarad mindannyiunk emlékezetében, mert tényleg  csillagok születtek  ezen a napon! Nagyon büszke vagyok mindannyiukra!

Jöhet a jól megérdemelt tavaszi szünidő! Kellemes pihenést mindenkinek!

Végh Andrea, osztf.

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.