2%

2018.04.22 16:30

TISZTELT SZÜLŐK, ISKOLABARÁTOK!

    Az 595/2003 számú adótörvény lehetőséget ad arra, hogy ebben az évben is visszaigényelhessük adónk 2%-át. Ezért azzal a szándékkal szólítjuk meg Önöket, hogy használják ki ezt a kínálkozó lehetőséget a Nyékvárkonyi Móra Ferenc Alapiskola diákjai javára. A nyomtatvány kitöltése Önöknek csak pár perc, a diákok számára viszont nagy segítség. A szülőkön kívül szívesen fogadjuk családtagok, rokonok, jószándékú ismerősök, munkatársak felajánlását is.

    Az így megszerzett pénzt az iskola felszerelésének és berendezésének modernizálására, tanulmányi kirándulások támogatására, tankönyvek vásárlására, diákversenyek finanszírozására, higiéniai eszközök vásárlására, iskolán kívüli programok szervezésére (pl. gyermeknap, sítanfolyam, természetiskola, koszorúcska) szándékozunk felhasználni.

    Bizakodva fordulunk tehát Önökhöz, s reméljük, hogy igyekezetünk minél nagyobb körben megértésre talál. Engedjék meg, hogy egyben hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik az elmúlt időszakban ily módon is iskolánk támogatói voltak.

 

A szükséges űrlapok (Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby, Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti)  a weboldalunkról letölthetők itt:   Vyhlásenie, Potvrdenie

A kitöltött űrlapokat leadhatják az osztályfőnököknél vagy a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál legkésőbb

2018. április 30.-ig.

Felmerülő kérdéseikre személyesen, ill. az alábbi telefonszámon adunk információt: 031/5523124

 

Hálás köszönettel az iskola minden tanulója, pedagógusa, dolgozója és az iskola mellett működő Szülői Szövetség nevében:

 

               Mgr. Polácsek Mária,                                                          Vég Zsuzsa,

                   az iskola igazgatója                                                              a SZSZ elnöke

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.