XIV. Kikerics tánctábor

2019.04.17 16:48

    2019. április 12-14. között Kikerics néptánccsoportunk 14. alkalommal összpontosított Deákin, a tavaszi tánctáborban.

     A három nap most is nagyon mozgalmasra sikerült. A délelőttök jókedvű táncpróbákkal, a délutánok szebbnél szebb húsvéti díszek készítésével, társas játékozással, baráti beszélgetésekkel teltek. A kis ovistól a lassan már ballagó kilencedikesig mindenki jól érezte magát. Táncosaink feltöltődve, élményekben gazdagon tértek haza.

    Produkciójukat május 1-jén a majálison, a Flórián vendéglő udvarán és május 5-én, az anyák napi műsoron tekinthetik meg a helyi kultúrházban.

KIKERICSEINK ÍGY MESÉLTEK A TÁBORRÓL:

Lilla: Pizzát is kaptunk! Jó volt a tánctábor, vissza akartam menni.

Bíborka: A néptánc nagyon jó volt. Sokat játszottunk és az ebéd is finom volt, csak azt sajnáltam, hogy elmaradt a palacsinta. A tánc elég fárasztó volt, de a végére nagyon szép lett, így nem sajnálom.

Lara: Szeretek kézműveskedni, játszani, táncolni, itt minden volt ebből, így nagyon jól elvoltam.

Szabolcs: Először voltam. Nagyon tetszett. Sok szép dolgot készítettem húsvétra. Jövőre is ott leszek!

Nikoletta: A tábor nagyon jó volt, csak hiányzott a Botond. A próbák is nagyon tetszettek, mivel kicsit viccesek is voltak. Az ételek, amiket kaptunk az is mind finom volt, mondom én, aki amúgy nagyon válogatós vagyok.

Villő: Jó volt itt lenni. Hiányzott a Botond. Finom volt minden étel. Jókat lehetett játszani Csongival. 

Virág: Nagyon jó volt benne a sok tánc és hogy milyen szépen megtanultuk a koreográfiát. Tetszett, hogy sokat kézműveskedtünk, és nagyon szép holmikat vihettünk haza. A kaja mennyei volt!

Csongor: Mindig örülök, ha mehetek. Most is nagyon jól éreztem magamat. Rengeteg húsvéti díszt készítettünk a táncolás mellett. 

Boglárka: A tábor nagyon tetszett. Igen jó volt, hogy sokat kézműveskedtünk a táncolás mellett. Jól éreztem magam. 

Liselotte: Pénteken reggel indultunk neki Deákinak, hogy rengeteg élményt gyűjthessünk a tavaszi tánctáborunkban. Sokat játszottunk, kézműveskedtünk a táncaink gyakorlása közben. Mint mindig, most is nagyon jó volt a hangulat. Sajnálom, hogy végzősként számomra ezek a táborok most már véget érnek. 

Sára:  Sokat táncoltunk. Nagyon jól éreztem magam és pizzát is ettem!

Dorina: Nagyon jó volt táncolni. Judit néni minden lefekvésnél esti mesét olvasott nekünk. Ez a tábor volt a legjobb a világon!!!

Drága Judit néni!

Kedves Marianna néni és Zoli bácsi!

Mindent köszönünk: a jó szervezést, a biztató szavakat, a pozitív hozzáállást, a rengeteg türelmet, a sok-sok foglalkozást, no meg az esti mesét!!!!

Sok szeretettel és hálával:

Lotti, Bíborka Villő, Zsófi, Niki, Virág, Csongi, Szabi,

Lara, Sebi, Lilla, Bogi, Sára, Luca, Dorina és a kis Réka.

 

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor