Úszótanfolyam

2011.07.06 00:44

 

        2011.június 13-tól-17-ig úszótanfolyamon volt a 6.A és 6.B osztály. Az értünk felelő tanárok Sántha Köles Viktória tanító néni, Nagy Sándor, Nagy Iván és Csiba Zsolt tanító bácsik voltak.

        Az első reggelen mindenki izgatott volt. A buszunk sajnos késett. Mikor odaértünk a termálfürdőbe a tanárok két csoportra osztottak bennünket: a kezdők - akik egy kicsit,vagy egyáltalán nem tudtak úszni - és a haladók - akik tudtak úszni - csoportjára. Bemelegítés után belementünk a vízbe. A haladók továbbfejlesztették az úszással kapcsolatos tudásukat,a kezdőket pedig bevezették az úszás rejtelmeibe. Minden nap háromszor mentünk bele a vízbe és két szünet volt, amikor pihentünk vagy ehettünk. Szerintünk mindenki jól érezte magát, sok jó élménnyel gazdagodott.

A hét végére a kezdők közül is majdnem mindannyian megtanultak úszni és a haladókkal együtt indulhattak a pénteki záróversenyen.

Három csoport versenyzett:

Kezdők:

              1.Polácsek László

              2.Kollár Nikoletta

              3.Fedor Zoltán

Haladó lányok:

               1.Aranyossi Viktória

               2.Fekete Vanessa

               3.Méhes Csenge

Haladó fiúk:

               1.Gódány István

               2.Štrbka Ádám

               3.Fekete Gergely

 

Az úszótanfolyam élményekben gazdag egy hét volt, tele jókedvvel, nevetéssel és egyben tanulással is. Ez idő alatt jobban megismerhettük osztálytársainkat, hiszen egy teljesen, eddig ismeretlen oldaláról mutatkozhatott meg mindenki.

Ezúton is köszönjük a tanárainknak.

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor