Ünnepélyes beíratás a 2015/2016-os tanévre

2015.02.13 23:01

    Iskolánkon 2015. február 13-án zajlott az   ünnepélyes beíratás   a 2015/2016-os tanévre. Családias környezetben láttuk vendégül a leendő kisiskolásainkat és szüleiket. Falunk első emberei, Fazekas István polgármester, Fekete János alpolgármester, valamint a helyi óvoda óvónői: Csaplár Erzsébet és Vadkerti Katalin is megtiszteltek jelenlétükkel.

 

Tisztelt Szülők!

        Minden beíratás egy csoda! Egy különös és felelősségteljes szerződés szülő-intézmény között! A szülő kilenc évre teljes bizalmat szavaz egy intézménynek, az intézmény pedig viszonzásul kilenc évig óvja-védi, magáénak tekintve  neveli, okítja, tanítja - a tőle telhető legnagyobb emberséggel, tudással, szeretettel, odaadással- a lassacskán felcseperedő reábízott emberpalántát.

        Iskolánk több, mint ötven éve áll falunk iskoláskorú gyermekeinek szolgálatában. Előnyünk, hogy helyben vagyunk, családias, ismerős környezetben. Nyitottak vagyunk az újra, nem áll távol tőlünk a modern világ, de teljes szívvel ápoljuk népi gyökereinket, hagyományainkat, s büszkén beszélünk édesanyánk nyelvén. Nem ígérünk rózsaszín felhőbe csomagolt valóra válthatatlan dolgokat, állandó tudást, emberi értékeket közvetítünk. 

        Nagy örömünkre szolgál, hogy megtették az első helyes lépést: falunk iskolájába, a Móra Ferenc Alapiskolába íratták gyermeküket! Hálásan köszönjük a felénk tanúsított bizalmat. Ígérjük, nem okozunk csalódást, s Szemük Fénye megbízható, biztos kezekbe került.

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor