Ünnepélyes beíratás a 2012/2013-as tanévre

2012.02.09 21:45

 

Leendő kisiskolásaink és szüleik Betűországban

Iskolánkon 2012. február 6-8. között zajlott az ünnepélyes beíratás a 2012/2013-as tanévre.

Február 6-án családias környezetben a leendő kisiskolásaink szüleivel találkoztunk, s szolgáltunk reményeink szerint megfelelő tanáccsal, hasznos útbaigazítással. Vendégünk volt PhDr. Németh Margit pszichológus, többéves tapasztalattal rendelkező szaktekintély, aki egyszerű, mindenki számára közérthető módon beszélt az iskolaérettségről. Örömmel tapasztaltuk, hogy az előadás sikert aratott a szülők körében. A találkozó alatt lehetőség nyílt iskolánk korszerű, jól felszerelt, gyermekbarát tantermeit és tanulóink színvonalas rajzkiállítását is megtekinteni. 

 

 

Tisztelt Szülők!

Hálásan köszönjük a felénk tanúsított kitartó bizalmat. Ígérjük, nem okozunk csalódást, s Szemük Fénye megbízható, biztos kezekbe kerül.

Február 8-án zsibongó gyermeksereg népesítette be Betűország „hatalmas báltermét” azzal a különleges küldetéssel, hogy az Ország kis királylányát nevetésre bírja. A küldetés rengeteg izgalmas próbatétellel volt fűszerezve. A bátor kis leányok és legények mindent megtettek azért, hogy a kis királylány mosolyra derüljön: a kalóz gyöngyörgetett gyönyörű gyöngyeiből karkötőt fűztek, szivárványhalat halásztak a csodavizű tóból, átküzdötték magukat a bátorságerdő erőpróbáin, a kalapkészítő mesternél mosolyra derítő színes kalpagot gyártottak, ügyes arcfestőkkel vidám maszkokat varázsoltattak az arcukra, és végül a farsangi dallamokkal, udvartánccal sikerült a küldetés! A kis királylány végre előbújt a palota zugából és boldogan mosolygott rá ügyes kis jóakaróira. Végül mindenki jóízűen lakmározott a királylány finomságokkal teli terülj terülj asztalkájáról.

 

Kedves Gyerekek!

Nagyon ügyesek voltatok!

Pihenjétek ki magatokat, játszatok sokat,

s majd találkozzunk szeptemberben! J

Várunk Benneteket!

Sok szeretettel:

Betűország minden apraja és nagyja

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor