Beiratkoztunk!

2021.05.30 11:31

 

        Minden beíratás egy csoda! Egy különös és felelősségteljes szerződés szülő-intézmény között! A szülő kilenc évre teljes bizalmat szavaz egy intézménynek, az intézmény pedig viszonzásul kilenc évig óvja-védi, magáénak tekintve neveli, okítja, tanítja - a tőle telhető legnagyobb emberséggel, tudással, szeretettel, odaadással - a lassacskán felcseperedő, reábízott emberpalántát.

     Iskolánk több évtizede áll falunk iskoláskorú gyermekeinek szolgálatában. Előnyünk, hogy helyben vagyunk, családias, ismerős környezetben. Nyitottak vagyunk az újra, nem áll távol tőlünk a modern világ, de teljes szívvel megéljük népi hagyományainkat, s büszkén beszélünk édesanyánk nyelvén.

     Nem ígérünk valóra válthatatlan dolgokat, állandó tudást, emberi értékeket közvetítünk. Tisztel Szülők!

    Nagy örömünkre szolgál, hogy megtették az első helyes lépést: falunk iskolájába, a Móra Ferenc Alapiskolába íratták gyermeküket! Ennek köszönhetően 16 kisdiákot irattak be a 2021/2022-es tanévre. Közülük 5 gyermek számára még egy év halasztást kértek. 

   Hálásan köszönjük a felénk tanúsított bizalmat! Ígérjük, nem okozunk csalódást, s Szemük Fénye megbízható, biztos kezekbe kerül nálunk!

    Sajnáljuk, hogy ezidáig személyes találkozásra nem kerülhetett sor. Bízunk benne, hogy a javuló járványügyi helyzet mielőbb lehetőséget ad rá.

    A Rákóczi Szövetség tudatja az első osztályba készülő gyermekek szüleivel, hogy az ajándék iskolatáskákat az első személyes találkozáskor átvehetik az iskolában.

Minden leendő elsőskénknek sok szerencsét, jó egészséget kívánunk az iskolához!

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.