Szülői bál 2018.

2018.02.17 12:56

        "Ahogy visszanézel, mindig azok a pillanatok magasodnak ki, amikor másokért tettél valamit. "    Henry Drummod              

     Február 10-én került megrendezésre a hagyományos szülői bál. Remek alkalom volt,hogy újra együtt legyünk egy szép estén,ami nem munkával, hanem szórakozással telt. Igyekeztünk igazi báli hangulatot teremteni és vendégeinket egy képzeletbeli olaszországi utazásba repíteni.

       Hisszük, hogy a jövőben többen felismerik majd az adakozás jelentőségét, hiszen ezáltal javítani tudnánk az iskolában tanuló gyerekek életén.  Nem elhanyagolható szempont, hogy az iskolánk már több éve biztosítani tud gyermekeinknek olyan tanulási - fejlődési lehetőségeket, amelyekkel nem sok alapiskola dicsekedhet. Ezért is lenne érdemes többet vállalnunk tettekben és anyagi segítségben egyaránt!

        A vendégek köszöntése után, kezdetétt vette a fergeteges szórakozás. A talpalávalót a Royal zenekar húzta, az olasz konyha ízvilágát Horváth Ramón, a felszolgálást Szabó István és kis csapata biztosította. Bízunk benne, képzeletbeli olaszországi utazásunk mindenkinek elnyerte tetszését.

    Természetesen az idei bál sem jöhetett volna létre támogatók nélkül.  Elsősorban köszönetünket fejezzük ki falunk önkormányzatának, az Arvum - nyékvárkonyi szövetkezetnek, a Kása pékségnek, Hideghéti Ferencnek, a RED Computers sro-nak, a SK Glass-nak, Kukucs Györgynek, Csiba Szonyának, Szabó Istvánnak, Rudolf Ilonának,  Sekk Henriettának, a Fifi shopnak, az a

usztriai támogatóinknak, valamint az összes tombola felajánlójának. Köszönjük mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzá járultak a bál megszervezéséhez.

 

             Tisztelettel: Vég Zsuzsa, a Szülői Szövetség elnöke

 

           Báloztunk...., bálozhattunk volna talán többen is a február 10-én megvalósult szülői bálon.

    A mediterrán vidéket idéző remek dekoráció, az olasz konyha jellegzetes finomra sikeredett ételei elhitették velünk, hogy  itt a Csallóközben, Nyékvárkonyban is van igény a másságra, a minőségre, a megújulásra.

    E képzeletbeli utazásért mérhetetlen hála és köszönet az ötletgazdának és kivitelezőnek - Szabó Istvánnak, a Szülői Szövetség vezetőségének - élén Vég Zsuzsával, Bögi Deniszával és családjaikkal. Természetesen mindenkinek, aki bármi módon - saját munkájával, anyagi támogatásával -  hozzájárult a bál sikeréhez.

    A szervezőkön, segítőkön kívül  köszönet az Önkormányzatnak és minden tombola felajánlónak.

    A bál bevétele most is, mint ezidáig mindig, az iskola tanulóit fogja szolgálni. Nevükben és a saját nevemben is  köszönöm.

                                                                                                                            

                                                                          Tisztelettel: Mgr. Polácsek Mária, iskolaigazgató

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.