Siker Komáromban

2022.12.03 21:28

    2022. december 3-án a dunaszerdahelyi Gábriel Polgári Társulás és a komáromi Sellye János Egyetem szervezésében megrendezésre került a „Pislákoló mécses” vers- és prózamondó verseny Komáromban. Iskolánkat három tanuló képviselte: Katona Liliana, Nagy Hanna Napsugár és Menyhart Tekla

   Nagy örömünkre mind a hárman sikeresen zárták a versenyt. Tekla ezüstsávval, Hanna aranysávval gazdagodott. Lili pedig az aranysávosok között még a 2. helyezést is elnyerte.

     A szervezőknek hálásan köszönjük a szíves vendéglátást és az eredményhirdetést megelőző nagyszerű zenés irodalmi összeállítást. Nagy László: Rege a tűzről és a jácintról c. művét hallgathattuk meg Zsabka Attila és Gál Tamás megzenésítésében, a műsorban elhangzott verseket pedig az ismert színészházaspár Kiss Szilvia és Gál Tamás tolmácsolták mesterien.

    A nap végén, a jól megérdemelt sütizés után még sétáltunk egyet Komárom hangulatos  főterén, a Klapka téren, ahol a Mikulással is volt szerencsénk találkozni.

   Tartalmas és eredményes napot zártunk. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra! Szívből gratulálunk, s további szép sikereket kívánunk!

    Felkészítő pedagógusok: Mgr. Fodor Anikó, Mgr. Végh Andrea

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.