Visszatekintő

2020.07.01 17:02

 

     Embert próbáló, nagyon nehéz napokon, heteken, hónapokon vagyunk túl, amelyek alaposan a feje tetejére állították a mi kis világunkat.

    A  hosszú karanténi időszak sok szép közös iskolai élménytől fosztott meg bennünket. Az ígéretes tanulmányi és tehetségkutató versenyek, anyák napi ünnepség, a tesztelés és felvételi, a bulis  gyermeknap, természetiskola, úszótanfolyam, elsőáldozás, végzőseink táncmulatsága, az évfolyamok osztálykirándulásai és a laza, forró, már nem tanulós nyár eleji napok, amikor már csak egymás társaságát élvezve, tét nélkül, lezserül beszélgetünk, természetben barangolunk, marháskodunk, s az az összekovácsoló, jóleső érzés, hogy mi, mórások, a kis család még utoljára együtt szórakozzunk a nyári vakáció előtt...most ez mind elmaradt. De! Egészségesek vagyunk és az iskolai évet is sikerült befejeznünk!

KEDVES MÓRÁSOK!

      Nagyon büszkék vagyunk Rátok! Becsülettel tettétek a dolgotokat a nehezített körülmények ellenére is!  Hatalmas hálával tartozuk szüleiteknek, hogy ezalatt a kaotikus időszak alatt is teljes mértékben velünk voltak, segítették a munkánkat, becsülettel állták a sarat, és türelmesen kitartottak a napi gondok megoldása mellett!

    2020. június 25-én nagyon meghitt, szűk családi körben búcsúztattuk végzős diákjainkat. Ezúton köszönjük az elsősök és nyolcadokosok szívet melengető búcsúszavait. 

KEDVES KILENCEDIK OSZTÁLY!

     Kívánjuk, hogy mindannyian találjátok meg az életben mindazt a szépet és jót, amiért küzdeni érdemes. Váljatok emberszerető, értelmes felnőttekké, hiszen tudjátok, a jövő most már a Ti kezetekben van, s Rátok vár, hogy szebbé, boldogabbá varázsoljátok!

Menjetek és szárnyalljatok tovább!

Jó egészséget és szép sikereket kívánva búcsúzunk:

a Móra Ferenc Alapiskola minden tanulója, pedagógusa, alkalmazottja.

LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK, A TÖBBI NEM SZÁMÍT! 

Ezúton köszönjük Kósa Dianának, a végzős osztály osztálybizalmijának 

10 évig kitartó, nagy szorgalommal végzett munkáját, és

a kilencedikesek ballagási ceremóniájának megszervezését és lebonyolítását.

 

   Június 30-án jólesett hallanunk az iskola csengőjét, ha csak arra a pici időre is,

amíg be és kicsengetett az év végi bizonyítványkiosztó ünnepségen.

    Nagyon nehéz és fárasztó hónapokon vagyunk túl, s csak remélni lehet, hogy szeptembertől minden visszakerül a saját menetébe.

Kívánunk mindenkinek nyugodtabb időszakot,

egészségben és sok-sok szép élményben gazdag, boldog nyarat!

TALÁLKOZZUNK ÚJRA SZEPTEMBERBEN!

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor