Osztályt kirándult a 0-1. évfolyam

2013.06.22 07:23

        

    Lelkes kis csapatunk kirándulni vágyó kedvét még a tikkasztó hőségnek ígérkező nap sem tudta elrontani, sőt! 2013. június 19-én nekivágtunk a nagy kalandnak és elindultunk felfedezni a világot! 

        A dunaszerdahelyi Csallóközi Múzeumban a Csallóközi Színes Ceruzák nemzetközi gyermekrajz kiállítást volt szerencsénk megtekinteni, ahol Magyarországról, Csehországból, Szerbiából, Horvátországból, Kazahsztánból, de még Kínából is érkeztek ovis gyermekrajzok a kiállításra. Néhány kis barátunk ügyes alkotását is megtaláltuk a munkák között.

        Olga néni lelkes vezetésével fényt derítettünk a Múzeum mind a tíz korhűen berendezett szobájára. Galántán, Terka néni és Károly bácsi segítségével a gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályait vettük át alaposan, és gyakoroltuk a korszerűen felszerelt közlekedési parkban. Kirándulásunk legvégén a dunaszerdahelyi nagyjátszótéren tomboltunk önfeledten, s ettük degeszre magunkat a gyerekbolondító menükkel.

        Ezen a kiránduláson nemcsak a hőség volt állandó, és kitartó, de a mi jókedvünk és lelkesedésünk is! Kicsit fáradtan és csapzottan, de rengeteg friss élménnyel gazdagon tértünk haza.

   

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor