Nálunk járt a Mikulás!

2011.12.06 14:27

2011. december 5-én egy nagyon kedves és barátságos bácsi, a Mikulás látogatott el hozzánk az iskolába. Az alsó tagozatos diákok személyesen is találkozhattak vele az utolsó tanítási órán. A jeles eseményről így meséltek:

 

        … Nagy izgalommal készülődtünk a találkozásra. Rajzokat készítettünk, apró ajándékokat, verset és dalocskákat tanultunk az Ő tiszteletére. Alig vártuk, hogy halljuk lépteit és végre személyesen találkozhassunk vele.

        Érkezésekor felcsendültek énekeink, lelkesen szavaltuk verseinket, izgatottan figyeltük, mit rejt a titokzatos puttony. Nagy volt az öröm, amikor fény derült a titokra, hiszen nagyon fincsi csokival kedveskedett nekünk a Mikulás. Volt, aki már az osztás után belekezdett az önfeledt majszolásba, de többen akadtak olyanok is, akik szépen megköszönték, majd beletették a táskájukba az ajándékot, hogy megmutassák szüleiknek, mit kaptak a Mikulástól.

        Búcsúzóul még egy közöset táncoltunk, majd elköszöntünk Mikulás bácsitól, aki azt ígérte, ha jók leszünk, jövőre ismét találkozunk! 

Az eseményről készült képeket itt nézhetitek meg.

 

                 Ezúton köszönjük az alapiskola mellett működő Szülői Szövetség Mikulás napi ajándékát.  

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.