Katedrás sikerek

2021.06.06 23:18

    Az októberben indított Katedra Alsó Tagozatos Versenybe iskolánk három csapattal kapcsolódott be: a negyedikes VÁRKONYI BŰBÁJOK – Lubinszká Veronika, Nagy Titanilla, Simcsik Emma (felkészítő tanító néni Végh Natasa), a harmadikosok KŐZÚZÓ csapata – Kósa Máté, Tóth Szabolcs, Végh Bence,  valamint a CSIPKEBOGYÓK – Nagy Sára, Kironský Csenge, Szabó Lara (felkészítő tanító néni Nagy Enikő). A négy fordulóból álló levelezős verseny során „A kétbalkezes varázsló kalandjai“-t ismerhették meg a versenyzők.

    Az idei évben a felkészülés rendkívüli módon zajlott, hiszen a járványhelyzet nem engedte a jelenléti tanulást, olvasást, így a gyerekek az utolsó két fordulóra már otthonról készültek a tanító nénik irányításával. Le a kalappal mindenki előtt!

    Nagy örömünkre mindhárom csapatunk ott volt a legjobb  15 között, de az országos megmérettetésre a verseny szabályzata alapján egy felkészítő tanár csak egy csapatot vihet magával, így a harmadikosok KŐZÚZÓI és a negyedikes BŰBÁJOK vehettek részt az országos fordulón.  

    Az országos megmérettetés is rendkívüli módon, online zajlott 2021. június 3-án.

Büszkék lehetünk mindkét csapatunkra, hisz a 

KŐZÚZÓK elhozták a 1. helyet

a VÁRKONYI BŰBÁJOK  pedig a 4. helyen végeztek.

 

Gratulálunk minden versenyzőnek a kitartó, szorgos munkájáért!

Kívánjuk, hogy jövőre is legyen kedvük a versenyzéshez!

Csak így tovább! 

Nagy Enikő

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor