Karácsonyváró délután-meghívó

2013.11.25 17:30

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Tisztelt Iskolabarátok és Támogatók!

    Ki ne tudná, hogy közeledik a karácsony. Iskolánk lassan díszbe öltözik, és nem csak külsőleg. Az ünnepvárás pillanataiban igyekszünk diákjainknak olyan ajándékot adni, ami a szívnek kedves. Egy együtt töltött délutánt a csodára várva.

   2013. december 14-én egy közös délutánnal szeretnénk megünnepelni a karácsony közeledtét.Tantestületünk és diákjaink szokás szerint változatos, izgalmas programmal várnak kicsit, nagyot és még nagyobbat.

     De, hogy az elképzelt foglalkozások – a karácsonyi sütik elkészítése, a kézműveskedés, az apró ajándékok gyártása – megvalósuljanak, az Önök támogatását kell kérnünk. Az alapanyagok mind-mind pénzbe kerülnek. Kérjük Önöket, lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá, hogy az elképzelt programokat a megfelelő színvonalon valósíthassuk meg. Amennyiben pénzzel, alapanyaggal tudják támogatni rendezvényünket, kérjük, tegyék meg december 2-ig az osztályfőnököknél, ill. az iskola vezetőségénél.

    Jöjjenek el, és várjunk együtt a megértés, kölcsönös segítségnyújtás és a szeretet csodájára!

Karácsonyváró program

 14:30 Az iskola műsora  - 1. rész

 15:00 Korpás Éva koncertje

 16:00 Az iskola műsora - 2. rész

 16:00-tól karácsonyi vásár, kézműves foglalkozások kicsiknek-nagyoknak az iskola pedagógusaival, karácsonyi dekorációk és asztaldíszek készítése, vásárlása a helyi virágkötőknél, karácsonyi eszem-iszom és vigadalom.

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.