IX. Bíborpiros Szép Rózsa- döntő, eredményhirdetés

2013.11.24 09:57

 

    

    2013. november 23-án zajlott a IX. Bíborpiros Szép Rózsa népzenei vetélkedő országos döntője, ahol Patasi Luca és Végh Botond ezüstsávos, Végh Csongor bronzsávos minősítéssel tért haza (https://www.animaportal.eu/) .

 

Gratulálunk! Szép volt, Gyerekek!  

  

Botond így számolt be az eseményről:

     Szombaton sok-sok ügyes, énekelni szerető és tudó társammal együtt egy nagyon hosszú, de annál izgalmasabb napnak néztünk elébe, hiszen ezen a napon volt a IX. Bíborpiros Szép Rózsa országos népzenei vetélkedő döntője: a minősítő verseny. A versenynek ez a legjobb része, mert itt már nem kell azon izgulni, hogy továbbjut vagy sem a versenyző a következő fordulóba, hiszen itt már mindenki győztes, csak a sávok különböznek. Jó hosszú volt ez a nap, de megérte kivárni a végét, hiszen öcsém - akinek ez volt az első megmérettetése - bronzsávos minősítést kapott, jómagam pedig ezüstsávval gazdagodtam, na és persze két új baráttal is: Krisztinával és Márkkal az illésházi iskolából :).  Végh Botond

                                                       

Köszönjük mindazoknak, akik gondoltak ránk és szorítottak nekünk ezen a napon!

    A Magyar Interaktív Televízió web- és facebook oldalán ( https://www.televizio.sk/2013/11/a-ix-biborpiros-szep-rozsa-nepzenei-vetelkedo-dijkiosztoja/ )folyamatosan bővülő információk, képgaléria és műsorszámok töltődnek a díjkiosztó gáláról. :) Jó szórakozást hozzá! 

 

                        

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor