Hahó! Itt vagyunk!-döntő-eredményhirdetés

2013.01.27 18:24

2013. január 26-án zajlott a Hahó! Itt vagyunk!- elnevezésű Dunaszerdahely vonzáskörzetébe tartozó 23 magyar oktatási intézmény (Egyházkarcsa, Alistál, Vásárút, Diósförgepatony, Csallóközkürt, Pozsonyeperjes, Felsővámos, Kisudvarnok, Bögellő, Padány, Hegyéte, Dunatőkés, Lúcs és Nyékvárkony) között megrendezett többfordulós tehetségkutató verseny döntője. 

Hogy miről is volt szó?!

        Egy nagyszerű kezdeményezésről, aminek a lényege, hogy régiónk falusi óvodái és iskolái bebizonyítsák, nem kell feltétlenül a gyerekeket városi intézményekbe utaztatni nap mint nap, hiszen a saját kis vidéki óvodájuk, iskolájuk is van legalább olyan szinten, mint egy városi. Egy játékos vetélkedőről volt szó, ahol mindenki csak nyerhetett: a szülők, a nagyszülők, az óvodák, az iskolák, és nem utolsó sorban maguk a gyerekek! Volt itt mese, vers, ének, tánc, rajz. Nem is akármilyen szinten! :-) -  számol be az egyik kisfiú apukája a versenyről a bolgbejegyzésében. És igaza van, mert szavai helytállóak! Nagyszerű szombati napon vagyunk túl, hiszen egy olyan versenysorozat részesei lehettünk, ami megbecsülte annak minden résztvevőjét, legyen az versenyző, felkészítő, családtag, rokon, vagy csak sima ismerős. Étellel, foglakozásokkal, színvonalas programmal (Écsi Gyöngyi-meseelőadó, Kicsi Hang), felkészülten vártak ránk. Köszönettel tartozunk a nagyszerű szervezésért!

        S akikre mi nagyon-nagyon büszkék voltunk-vagyunk, azok a mi kis versenyzőink! Színvonalas előadásuk, képzőművészeti alkotásuk nemcsak a közönséget, de a zsűrit is lenyűgözte! Fantasztikus eredménnyel zártuk a napot! Vegyük csak sorra:  

mese-vers (1-2. évf.) kategóriában Kironský Lili az 2. helyen,

ének-zene (1-2. évf.) kategóriában Végh Botond az 1., Patasi Luca a 2. helyen,

rajz-képzőművészet (1-2. évf.) kategóriában Méhes Anna az 1., Végh Botond a 2. helyen végzett!

    Ne hagyjuk ki a sorból Orosz Melissát, Rudolf Rajmundot és Végh Csongort sem, akik szereplése és képzőművészeti alkotása is nagyon dicséretre méltó volt a tegnapi megmérettetésen!

    Köszönjük, hogy a rendezvényen ilyen kiváló teljesítménnyel képviseltétek iskolánkat, s öregbítettétek annak hírnevét. Az elismerés a szüleiteknek is jár, hiszen végig mellettetek álltak, elkísértek benneteket, fontosnak érezték a verseny minden pillanatát, és közösen, velünk izgulták végig - akár babakocsistul, nagyszülőkkel, rokonokkal megspékelve - mind a három fordulót!

                          HIP, HIP, HURRÁ!!!!

 

Figyelem! Február 6-án 15:50-kor az STV magyar adása is beszámol a rendezvényről!

 

                                                                        Enikő, Laura és Andrea tanító néni       

KÉPEK ITT!

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.