Gyermeknap 2012

2012.06.03 19:41

 

2012. június 1-jén egy gyönyörű, verőfényes, száraz nyári idő helyett gyermeknapi seregünk sajnos az eső fajtáival ismerkedhetett meg testközelből. Láttunk szemerkélő, hol elálló esőt, majd a sűrű, dézsából esőt, egy kis napsütést és ismét esőt, eső hátán… Ha az idő nem is, mi annál inkább mosolyogtunk és boldogan élveztük e nap minden percét. Hiszen ilyenkor nincs tanulás, felelés, dolgozatírás, csak mókázás, játék, lazaság! Ilyenkor nem gond, ha egy kicsit elevenebbek, csintalanabbak, hangosabbak vagyunk, amikor csak az a fontos, hogy jól érezzük magunkat. És Mi JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT!

A tornateremben sportversenyek zajlottak, amíg pedig szünetelt az eső a Nyékvárkonyi Önkéntes Tűzoltók csinos, lelkes és ügyes lánycsapata oltotta a tüzet az iskola udvarán, persze csak a bemutató kedvéért. (Aki kedvet kapott és csatlakozni szeretne, a tűzoltók minden jelentkezőt szeretettel várnak.)

Míg a nagyok akadálypályákon nyargalásztak, a kisebbeket lufihajtogató bohóc szórakoztatta a tornateremben. Közben az igazgató néninél elkészült a csokifondü, amibe minden évfolyam boldogan mártogatta az előre elkészített finomságait(eper, alma, körte, szőlő, banán és piskóta falatkákat).

A boldogsághormonoktól majd szétpukkadva kezdetét vette az alsósok várva várt programja, a bolhapiac. Mindenki kedvére vásárolhatott a használt, de még mindig varázslatos játékok, könyvek, ékszerek és sok-sok portéka közül. Mondani sem kell, hamar gazdát cseréltek a kiárusított dolgok, boldogan mutogattuk egymásnak frissen szerzett kincseinket.  

A nagyok akadályversenyén a nyertesek frappáns díjakkal: ajándékszelvény gombócos fagyira, csavart fagyira, kofolára, hamburgerre,- na és persze egyéb finomságokkal - lettek megjutalmazva.

Nem maradhatott el a már hagyománnyá váló, gyermeknapi mulatságról aligha hiányozható, mindenki kedvence: a csokis-nutellás-lekváros palacsinta sem, ami azon túl, hogy nagyon finom volt, el is teltünk vele. Köszönet érte a lelkes Nyékvárkonyi Nyugdíjas Klub tagjainak.

Élményekkel teli, mozgalmas napnak lehettünk részesei. Köszönjük a rendezvény mindenre elszánt szervezőinek: Iván, Balázs és Sanyi tanító bácsinak!!!

Ez a nap nem sikerülhetett volna ilyen jól, ha nincsenek lelkes támogatóink, akik segítségét ezúton is hálásan köszönjük.

Támogatóink névsora:

a Móra Ferenc Alapiskola mellett működő Szülői Szövetség

a Nyékvárkonyi Nyugdíjas Klub

a Nyékvárkonyi Önkéntes Tűzoltók

az SK-Glass

a Szent Flórián étterem

a Texas vendéglő - Bodó Tamás

az El Clasico bar

a Balkán fagyizó - Bergendi Gellért

a Derzsi ABC

a Relax falatozó

a Tempo üzlet – Szevecsek Katalin

a Mango Studio

és köszönet minden adakozókedvű szülőnek, családnak a legapróbb segítségért, hozzájárulásért is.

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor