Fergeteges farsangi suli-buli a Móra Ferenc Alapiskolában

2020.02.15 22:22

    2020. február 14-én  hatalmas buli tombolt az iskolában!

    Amíg Aprajafalván mókás jelmezbál, igazi dj keverte fantasztikus hangulatú disco, – amit ezúton is nagyon köszönünk Szabó Pityu bácsinak és feleségének Bea néninek! - rengeteg finomság, tombola, társasjáték, arcfestés, cukorkanyerő ügyességi feladat és mókás kézműves foglakozás fogadta az alsósokat, addig a felsősök Bálint napi szerelmes hangulatban, ötletesebbnél ötletesebb osztályversenyekkel múlatták a tavaszi szünet előtti utolsó napot. Volt ott: fakanál "lógatás" , páros tánc lufival, gumicukorevés madzagról kéz nélkül, "séta" a mozgó hullahoppban, pingponglabda szállítás fakanállal, célbalövés nurffal. Minden osztálynak volt lehetősége táncot bemutatni, illetve karaoke számot énekelni. Pontozták az osztály díszítését Valentin napra, és hogy az ottlévőkből hány százalék öltözött be. A maskarák fel is vonultak, és bemutatkoztak. Közben volt azért eszem - iszom is a terülj-terülj asztalokon, ami kibővült a pizzarendelésekkel is. 

A buli végén Iván tanító bácsi, a nap hangulatfelelőse kihirdette a verseny eredményét. Az 1. helyen az 5. osztály végzett. Hatalmas volt az örömük, hiszen a nyereményük egy teljes hét felelés- és írásmentesen, amivel bármikor rendelkezhetnek! A 2. helyen a 7. osztály, 3. helyen pedig a  9. osztály végzett. Az előbbi két nap, az utóbbi egy nap írás- és felelésmentes napot kapott jutalmul az igazgató néni javaslatára.

    A fülig érő mosolyokból, boldog gyerekzsivalyból arra lehet következtetni, hogy mindenki nagyon jól érezte magát! Aki nem hiszi, nézze meg ezeket a bulis fotókat, amiket Szerencsés Darina és Soóky Andrea tanító néni készített e fergeteges suli-buliról! Sőt még a napisok bulijáról is készült pár szuper szelfifotó!

V.A.

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.