Farsangi buli 2014

2014.02.21 19:24

    

      2014. február 21-én boldog gyermekzsivalytól volt hangos iskolánk. Ezen a napon fergeteges farsangi bulin tombolt minden alsó és felső tagozatos kicsi és nagy diákunk.

     Gazdag gyermekprogram, hatalmas jókedv, sok mosolygó szempár, bombasztikus vidám hangulat, ötletesebbnél ötletesebb maskarakavalkád jellemezte ezt a tavaszi szünidő előtti napot.

Az alsósok a farsangi díszbe öltözött tornateremben báloztak. Volt itt jelmezes felvonulás, cipőt szaggató táncos mulatság, szívküldi zenék, csupa finomságokkal teli "terülj - terülj asztalka" és "öntökbár". Majd pihenésképpen a bölcsisekkel és az ovisokkal együtt hajókáztak egyet a Sánta Márián a KICSI HANG kapitánysága alatt.

       A felsősök körében a többfordulós "Egy perc és nyersz!" játék aratott fantasztikus sikert, de a vidám kommentárokkal tűzdelt álarcos felvonulás, a táncos mulatozás és a közös pizzázás is szuper hangulatban telt.

      Fáradtan, de elégedetten zártuk ezt a színes délelőttöt. "Ezt a napot érdemes volt bevárni!"- mondta valaki a gyerekek közül.  Legyen így jövőre is!


2014. február 22-től március 2-ig.

Jó pihenést!

(Március 3-án találkozunk újra!)


Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.