Beíratás 2013-2014

2013.02.14 16:22

MINKET VÁLASZTOTTAK!

 

        Iskolánkon a héten nagy volt a sürgés-forgás, készülődés. Az előkészületeknél lelkesen besegített kicsi és nagy egyaránt, hiszen nem akármilyen vendégeket vártunk 2013. február 13-án, 13:00 órára, mint nagycsaládunk legkisebb emberpalántáit, a leendő elsősöket és azok szüleit.

        Nagy volt a boldogság, amikor Erzsike tanító néni védőszárnyai alatt végre megérkeztek az apróságok! Jaj, milyen aranyosak!- súgta oda az egyik végzős diák, mikor megpillantotta őket…

        Tavaszi mesével, mókás sulis foglakozással, sok-sok játékkal, mozgással telt a délután. Boldogan várjuk a viszontlátást szeptemberben!

Tisztelt Szülők!

        Minden beíratás egy csoda! Egy különös és felelősségteljes szerződés szülő-intézmény között! A szülő kilenc évre teljes bizalmat szavaz egy intézménynek, az intézmény pedig viszonzásul kilenc évig óvja-védi, magáénak tekintve  neveli, okítja, tanítja - a tőle telhető legnagyobb emberséggel, tudással, szeretettel, odaadással- a lassacskán felcseperedő reábízott emberpalántát.

        Iskolánk több, mint ötven éve áll falunk iskoláskorú gyermekeinek szolgálatában. Előnyünk, hogy helyben vagyunk, családias, ismerős környezetben. Nyitottak vagyunk az újra, nem áll távol tőlünk a modern világ, de teljes szívvel ápoljuk népi gyökereinket, hagyományainkat, s büszkén beszélünk édesanyánk nyelvén. Nem ígérünk rózsaszín felhőbe csomagolt valóra válthatatlan dolgokat, állandó tudást, emberi értékeket közvetítünk.  

        Nagy örömünkre szolgál, hogy megtették az első helyes lépést: falunk iskolájába, a Móra Ferenc Alapiskolába íratták gyermeküket! Hálásan köszönjük a felénk tanúsított bizalmat. Ígérjük, nem okozunk csalódást, s Szemük Fénye megbízható, biztos kezekbe kerül.

        Fogadják sok szeretettel a beíratással egyidőben lezajlott, jó hangulatú délutánról készült képsorokat.

 

                                                                                                                                      

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor