Az ősz ajándékai - családi délután

2015.10.09 18:54

       

     2015. október 2-ra csodaszép, verőfényes délutánt kaptunk az égiektől, hogy "AZ ŐSZ AJÁNDÉKAI" elnevezésű őszköszöntő családi délutánunkon a napocska utolsó meleg napsugarait élvezve együtt töltsünk egy kellemes délutánt.

     Sok színes programmal és őszi finomsággal készültünk kicsinek és nagynak egyaránt. A sok összegyűjtött őszi terményből gyönyörű színekben pompázó kiállítás készült az iskola folyosóján. A nap folyamán tököt faragtunk-kapartunk, magocskákból képet készítettünk, befőttes üvegből só-cukor-színes homokkal díszített mécsestartók készültek, kedves kis őszi díszeket nyírtunk-ragasztottunk színes papírból, pecsételtünk burgonyából, almából készült mókás pecsétekkel. Sportosabbjaink célba dobtak, patkót hajítottak, fogócskáztak, hintáztak vagy épp fociztak egy jót. A helyi cserkészcsapat vezetői új tagokat toborozva, jókedvű gyermekjátékokba vontak be kicsit és nagyot egyaránt. Közben megsült a finom sült tök, kortyolhattuk a mézes-gyümölcsös teát, majszolhattuk a lilahagymás zsíros kenyeret és a gyümölcssalátátA nap végén a dunaszerdahelyi Aranymetszés verséneklő együttes szórakoztatott bennünket.

      Ez a nap nem sikerült volna ilyen eredményesen, ha nem állnak mögöttünk adakozó, jó szándékú, segítő szülők, iskolabarátok. Köszönünk minden egyes jó szót és adományt! 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.

Készítette: Mgr. Nagy Sándor