Anyák napi ünnepség az 1. és a 2. osztályban

2022.05.25 07:03

"Tudod anya, amikor angyal voltam, fentről néztelek. Már akkor nagyon szép voltál és én nagyon szerettelek. Sokat gondoltam rád. Rád, mert tudom, hogy téged választva bizony nehéz lesz az élet, a tiéd.

Nem tudtam megígérni, hogy mindig jó leszek, csak azt, hogy mindig szeretlek. Nem tudtam megígérni, hogy mindig szép leszek, de téged a legszebbnek látlak majd. Nem tudtam megígérni, hogy hosszú lesz az út, de azt igen, hogy a legszebb.

Tudod anya, amikor angyal voltam és fentről néztelek, tudtam, hogy melléd kell megszülessek. A te hajad illata kellett nekem. Az illat, a mosoly, az est csendjébe besurranó esti ének dallama, ezt akartam és megkaptalak.

Angyalból gyermekké lettem, mert úgy akartuk. Te és én. A szíved a szívem lett, és minden dobbanása érted él. Te anyává lettél, és én most is szépnek látlak. Szépnek akkor is, ha néha rossz vagyok, ha vágyaim vannak, teljesíthetetlenek. De a legfontosabbat megkaptam. Életet. Veled. Melletted. Köszönöm."

                                                                             (Theodorovits Andrea)

Május 17-én és 24-én  elsős és másodikos tanulóink szebbnél szebb anyák napi műsorral kedveskedtek meghívott vendégeiknek, az édesanyáknak, nagymamáknak. 

     Megható, lélekemelő versek, szép dallamok, üdítő jelenetek, frappáns produkciók váltották egymást.  A színvonalas műsorok mellett csodaszép feldíszített folyosó, mutatós anyák napi ajándékok is várták a meghívott vendégeket.

   Szép volt lányok és fiúk! Anyukáink szeme nem maradt szárazon. Az ünnepségek végén boldog és elégedett szülőktől búcsúzhattunk. A sok próba, előkészület, mind-mind megérte: anyukáink egyetlen mosolyáért!

Isten éltessen sokáig  minden édesanyát erőben, egészségben!


felkészítők: Bíró Laura, Végh Andrea

A fotókért köszönet Nagy Csillának és Szabó Istvánnak!

V.A.

 

 

 

 

 

 

Vissza

Keresés

© 2011 Minden jog fenntartva.